Consumul de inghetata nu ar trebui sa doara! Iata cum Healthy Teeth te poate ajuta

Inghetata este desertul preferat al verii. Dar bucuria de a o savura este foarte des spulberata de sensibilitatea dentara. Este o senzatie fulgeratoare care iti loveste dintii in clipa in care acestia fac contact cu o mancare sau o bautura rece.

E o senzatie care de multe ori, dispare la fel de repede pe cat si apare. Ce facem noi, in aceasta situatie? In unele cazuri, trecem cu vederea problema si ne vedem mai departe de inghetata. In alte cazuri, tindem sa evitam deserturile, mancarurile si bauturile reci care ne-au oferit senzatia neplacuta.

Noi la Healthy Teeth, credem ca o vara fara inghetata e o vara mai putin implinita. Asa ca in luna August, vorbim pe-ndelete despre sensibilitatea dentara, ca parte a temei noastre, „Luna Inghetatei”.

Fii cu ochii pe blog-ul nostru si pe pagina noastra de Facebook, unde vom acoperi:

 • Ce este sensibilitatea dentara?
 • Care sunt simptomele?
 • Care sunt diferitele cauze ale sensibilitatii dentare?
 • Care sunt cele mai bune metode de a trata sensibilitatea dentara?
 • Care sunt produsele care te ajuta sa tratezi sensibilitatea dentara?
 • Vestile bune rar vin singure…

  Ca o mica atentie din partea noastra, avem o oferta speciala pentru toti iubitorii de inghetata!

  La inceputul saptamanii, am luat legatura cu gelateria Gelato Mio, pentru o mini-colaborare. Asa ca daca vii in vizita la Healthy Teeth in luna August, avem vouchere speciale pentru tine, valabile toata luna si in toate locatiile Gelato Mio din Bucuresti:

 • Baneasa Shopping City (la parter)
 • Plaza Romania (vis-a-vis de cinema)
 • Str Polona nr. 76
 • Ce primesti cand alegi Gelato Mio?

  Suntem fanii gelaterie de multa vreme, din cauza ca vrem tot ce e mai bun pentru noi si familia noastra.

  Sortimentele Gelato Mio sunt 100% naturale, fara aditivi chimici, fara zahar si fara gluten. Tot gelato-ul lor este indulcit cu sirop de struguri. Nu iti vom spune care e sortimentul nostru preferat, pentru ca sunt mult prea multe din care poti alege, si tot nu te vei satura prea curand.

  Stiai ca?… Gelato Mio este singura gelaterie din Romania care are doua sortimente (vanilie & ciocolata) create special pentru persoanele cu diabet.

  Daca vrei sa arunci un ochi peste sortimentele lor sa iti faci o idee, urmareste-i pe Facebook si Instagram!

  Te asteptam cu nerabdare la noi la cabinet pentru un consult, pentru a trata impreuna sensibilitatea dentara, precum si alte probleme. Fa-ti programare o programare astazi!

  Un desert atat de bun precum inghetata ar trebui apreciat si consumat cu placere. Iar in luna August, Healthy Teeth impreuna cu Gelato Mio te ajuta sa spui: „Inghetata e desertul meu preferat!”

  Ti-a placut articolul nostru?

  Ne place ca ne citesti articolele, dar stii ce ne-ar mai placea? Sa te cunoastem mai bine si sa ne cunosti si tu pe noi. Urmareste-ne pe Facebook si pe Instagram si descopera micile secrete ale cabinetului nostru, unde zambetul tau este prioritatea noastra.

  Ti-a placut articolul nostru?

  Ne place ca ne citesti articolele, dar stii ce ne-ar mai placea? Sa te cunoastem mai bine si sa ne cunosti si tu pe noi. Urmareste-ne pe Facebook si pe Instagram si descopera micile secrete ale cabinetului nostru, unde zambetul tau este prioritatea noastra.