Dupa nopti tarzii si multe ore petrecute consultandu-ne cu prieteni si colaboratori de marketing si programare UX, iata ca am facut-o! Ne-am schimbat look-ul website-ului.

Daca asta este prima data cand ai intrat pe website-ul nostru, ar fi cazul sa ne prezentam mai bine.

Buna! Noi suntem Healthy Teeth, un cabinet stomatologic din Bucuresti, Cotroceni. Ce ne deosebeste de alte cabinete? Echipa bestiala de medici (bineinteles), confortul de a pune orice intrebare si atmosfera aceea de joaca si relaxare, care te face sa te simti ca la mama acasa.

True story…

Ce rol are prezenta noastra online in toata povesta aceasta? In cuvintele colegei noastre si medicul stomatolog Oana Maria Barbuceanu, “Vrem sa le aratam oamenilor ca da – poti veni la dentist cu energie pozitiva si buna-dispozitie.”

Asta incercam noi sa realizam prin website si prin activitatea de pe Facebook si Instagram. Vrem sa te cunoastem mai bine, sa iti dam ocazia sa ne cunosti si tu pe noi si sa iti castigam increderea, zambet cu zambet.
 

3 motive pentru care merita sa arunci un ochi peste noul nostru website

 
Dar inainte sa incepem lista, trebuie sa mentionam ca am nimerit cu oameni pe aceeasi lungime de unda cu noi! Ei ne-au inteles viziunea, principiile si ne-au oferit sfaturi pe masura.

Si impreuna cu ei… am ajuns la o forma a website-ului nostru, care putem sa spunem sincer ca ne reprezinta.

1. Claritate… sau cine suntem noi, in mai putine cuvinte

 
Healthy Teeth inseamna familie, confort si cea mai buna ingrijire stomatologica… In ordinea aceasta! Inainte sa fim specialisti in domeniul nostru de activitate, suntem in primul si in primul rand, o familie.

Si odata o familie, mereu o familie…

Am vrut ca website-ul nostru sa reflecte acest lucru. Asa ca am pus mare pret pe urmatoarele aspecte:

 • O structura clara
 • Simplitate
 • Un mesaj clar si usor de comunicat
 • Spre deosebire de website-ul nostru vechi, care avea 6 categorii principale, subcategorii si pagini single, noul nostru website este o singura pagina cu 5 sectiuni.

  Cand intri pe website, inveti cate putin despre noi, ajungi treptat la atmosfera pe care o gasesti la noi in cabinet, faci cunostinta cu echipa noastra si in cele din urma, iti poti face o programare sau poti lua legatura cu noi, direct din website.

  In cuvintele colegei noastre si medicul stomatolog Georgiana Nica, “Am simplificat enorm de mult structura website-ului, dar am adaugat in acelasi timp 80% mai multa informatie.” Este prima data cand am scris o mini biografie pentru fiecare membru din echipa.

  Si de ce nu?

  Pana la urma, oamenii nostri sunt cei care fac Healthy Teeth tot ceea ce este.

  2. Texte misto: Vino pentru ingrijire stomatologica, ramai pentru continutul jucaus

   

   
  Am vrut ca website-ul nostru sa aiba, asa cum zice si practica noastra, o nota mai umana. Mai jucausa.

  Medicul nostru, Oana Maria Barbuceanu o spune cel mai bine: “Lucram cu oameni din 2012. Stim cu ce emotii vin la cabinet si stim ce ii face sa lase frica in urma cand urca in scaun. Conversatia. Simpla, placuta. Si atentia, in adevaratul sens al cuvantului.”

  Asa ca am vrut ca noul nostru website sa se adreseze vizitatorilor, pe limba lor. Uman, autentic si cu putin umor.

  3. Grafica: Relaxare + O echipa de milioane = … Sa fie roz!

   

   
  “Este ca atunci cand intri intr-un loc de joaca si gasesti jucarii care te invata sa fii mai atent, mai flexibil si te provoaca la o gramada de idei noi… Iar la final, nici nu iti dai seama cum a trecut timpul,” spune colega noastra, Georgiana Nica, atunci cand am rugat-o sa descrie sentimentul pe care il are cand vine la Healthy Teeth.

  Grafica este modul in care noi comunicam cine suntem, dincolo de cuvinte… Si graficele noului nostru website sunt moderne, minimaliste si respecta o paleta de culori caracteristica modului nostru de lucru: profesionist, dar nu foarte serios.

  Iar acum, avem un website nou si stralucitor, cu un potential stralucitor!

  Ti-a placut articolul nostru?

   
  Ne place ca ne citesti articolele, dar stii ce ne-ar mai placea? Sa te cunoastem mai bine si sa ne cunosti si tu pe noi. Urmareste-ne pe Facebook si pe Instagram si descopera micile secrete ale cabinetului nostru, unde zambetul tau este prioritatea noastra.

  Ti-a placut articolul nostru?

   
  Ne place ca ne citesti articolele, dar stii ce ne-ar mai placea? Sa te cunoastem mai bine si sa ne cunosti si tu pe noi. Urmareste-ne pe Facebook si pe Instagram si descopera micile secrete ale cabinetului nostru, unde zambetul tau este prioritatea noastra.